14.5.2014

Pikavisiitti juhlapaikalle

Käväistiin vanhempien ja Waltsun kanssa äitienpäivänä katsastamassa häiden tuleva juhlapaikka.

Juhlapaikkana toimii vanha tanssilava mun lapsuuden maisemissa :)
Jos mulle olisi joku vaikka vuosi sitten sanonut että meidän häitä tanssitaan lavalla, olisin varmasti nauranut p*skaisesti päälle ja jatkanut juhlapaikan etsintää esim. Seinäjoelta. 
Mutta kun etsin meille valokuvaajaa, törmäsin näihin kuviin enkä tunnistanut paikkaa vaan ihastuin tyyliin ja tunnelmaan. En meinannut millään uskoa paikkaa samaksi, jossa olen pikkutytöstä asti seikkaillut Paapan kanssa. Ajatus jäi hetkeksi muhimaan ja lopulta tämä paikka tuntui just meille oikealta, tunnesidettä siihen riittää mun suvun puolelta jo monessa polvessa, muun muassa molemmat paappani ovat olleet rakentamassa tätä lavaa, joka valmistui talkoilla 1947. 
J:llä on kokemusta tästä tasan yksien festareiden ja moottoripyöränäyttelyiden verran ja onhan tästä ohi kuljettu se 6 vuotta mitä yhdessä ollaan oltu, ehkä se riittää sulhaselle :)

Lavalla oli vielä joitakin pöytiä ja tuoleja esillä huutokaupan jäljiltä. Orkesterikoroke on tuon maalauksen edessä, tästä kulmasta sitä ei oikein meinaa erottaa.

 Tässä kahvion/baarin suunnalta samainen sali.
Nuo tuolit on mun mielestä tosi hienoja mutta pöydät kyllä menee vaihtoon jos vain saadaan alkuperäiset kaivettua esiin jostain!

Tämä kuva taas on orkesterikorokkeelta kahvioon päin, pyörin näköjään kameran kanssa aika pienen piirin sisällä!

Tämä tukitolppa on aika hieno yksityiskohta lavalla, monissa häissä tähän on ripustettu paperilyhtyjä ja ledivaloja. Meillä tähän tulee pom pomeja, jotka lähti tänään tilaukseen, ledivalojakin on mutta niiden loppusijoituksesta ei oo vielä päätetty.
Lavalla ei ole ikkunoita vaan luukkuja, joita voidaan availla tarpeen mukaan, jotta saadaan lisää valoa tupaan. Seinien raoistakin pääsee hieman valoa sisään ja sekin sopii hyvin tunnelmaan. En malta odottaa että päästään laittamaan tämä juhlakuntoon!

3 kommenttia:

  1. No johan on nätin näköinen paikka. Missä tää on?

    VastaaPoista
  2. Hei, saanko sun sähköpostin, olisi kysyttävää tästä paikasta.:)

    VastaaPoista